Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Hoera! Een meisje voor Dennis en prinses Aminah

5 maart 2020 · Leestijd 2 min

Prinses Aminah van Johor en haar echtgenoot Dato' Dennis zijn ouders geworden van een dochter. Dat heeft Blauw Bloed uit betrouwbare bron vernomen. Hoewel er nog een officiële aankondiging moet volgen, waarbij ook de naam van het meisje bekend zal worden gemaakt heeft prins Tunku Idris al wel foto’s gedeeld van zijn zus en Nederlandse zwager.

“De kleur van de kleding is een hint”, laat de paleisbron weten. Op de foto’s van de ceremonie, waarbij iedereen in de familie een stukje haar afknipt van de pasgeborene, zien we Dennis en zijn vrouw in roze kleding. Daarom kunnen wij nu melden: hoera, een meisje! It’s a girl!

Onaangekondigd

Het hof van het Maleisische sultanaat had nog niet eerder over de geboorte bericht. In de reacties op de foto's overheersten dan ook verrassing en werd gevraagd of het een jongen of meisje is. Het hof heeft officieel nog niks bekend gemaakt.

Verdere informatie zoals de naam en wanneer ze geboren is, zal later bekend gemaakt worden. De ceremonie vind meestal zo’n 40 dagen na de bevalling plaats als de moeder weer in het openbaar mag verschijnen.

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--