Ga naar submenu Ga naar zoekveld

UPDATE: Huwelijk prinses Cristina op de klippen gelopen

25 januari 2022 · Leestijd 2 min

De Spaanse prinses Cristina en haar man Iñaki Urdangarin gaan uit elkaar. De twee hebben "in onderling overleg" besloten om een punt achter hun huwelijk te zetten, zo laten ze weten in een verklaring aan Spaanse media.

Het nieuws komt ruim een week nadat een Spaans magazine foto's publiceerde waarop Urdangarin hand in hand liep met een onbekende vrouw. Iñaki en Cristina - de jongste zus van koning Felipe - hebben al een aantal moeilijke jaren achter de rug, nadat hij werd veroordeeld tot een gevangenisstraf van vijf jaar en tien maanden voor onder meer witwassen, belastingontduiking en corruptie. Iñaki werkt momenteel aan zijn re-integratie.

De 56-jarige Cristina en Urdangarin (54) trouwden op 4 oktober 1997 in Barcelona. De twee hebben vier kinderen: Juan (1999), Pablo (2000), Miguel (2002) en Irene (2005). Het koppel blijft de zorg over hun kinderen samen doen, laten ze weten. Meer details over de voorwaarden van hun scheiding worden niet vermeld.

Lees de update ná de foto's!

Update: Iñaki opgewacht door pers

Inaki.jpg

Iñaki Urdangarin wil verder geen commentaar geven op zijn scheiding van de Spaanse prinses Cristina. "Alles is gezegd", zei hij maandag bij het verlaten van het advocatenkantoor waar hij werkt. Urdangarin werd daarbij bestormd door talloze wachtende journalisten.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--