Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Indiase ontwerpster van Kate's jurk verrast

11 april 2016 · Leestijd 2 min

De ontwerpster van de jurk die Kate zondag droeg bij een cricketwedstrijd was verrast de hertogin van Cambridge in haar ontwerp te zien. "Ik had geen idee dat ze deze jurk zou dragen", vertelde Anita Dongre aan de krant Times Of India.

Helemaal uit de lucht vallen kwam de kledingkeuze van Kate niet. "Er was de afgelopen maand een uitwisseling van e-mails tussen haar stylisten en mijn team. Ontwerpen zijn naar hen opgestuurd en ze hebben er een paar gekozen." Kate arriveerde zondag met haar man, prins William, in India. Na aankomst in het Taj Palace Hotel in Mumbai trok de hertogin de kleurrijke jurk van de Indiase ontwerpster aan. Dongre was erg te spreken over de look. "De hertogin vertegenwoordigt vrouwelijke elegantie." Aanslag Prins William en zijn vrouw stonden zondag bij het Taj Palace Hotel stil bij de slachtoffers van de aanslag die hier in 2008 plaatsvond. Ze spraken met personeelsleden die gasten destijds hebben gered. Daarna bezochten ze de cricketwedstrijd, die voor kinderen uit sloppenwijken was georganiseerd door een aantal hulporganisaties. 's Avonds was het paar bij een benefietgala met veel Indiase filmsterren. Maandag vertrekken William en Kate naar de Indiase hoofdstad New Delhi, waar ze een verjaardagsfeest voor koningin Elizabeth zullen bijwonen. Ook staan er een lunch met premier Narendra Modi en bezoekjes aan het monument Taj Mahal vlakbij New Delhi en het nationaal park Kaziranga in de noordelijke deelstaat Assam in hun agenda. Na India volgt een bezoek aan Bhutan. Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--