Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Instagram kan echte prinses Annemarie niet onderscheiden van nep

8 januari 2021 · Leestijd 2 min

Instagram heeft moeite om de echte prinses Annemarie de Bourbon de Parme te onderscheiden van de nep-Annemarie die eind december een account aanmaakte op de sociale mediasite.

De échte Annemarie maakte zelf ook maar een account aan, om bij vrienden en familie verwarring te voorkomen, maar Instagram verwijderde die omdat ze 'fake' zou zijn. Annemarie liet via een woordvoerder weten een nieuwe poging te gaan wagen.

Haar schoonzussen prinses Margarita en prinses Viktória, echtgenote van prins Jaime, zijn al langer actief op Instagram, waarbij Margarita het alleen gebruikt voor promotie van haar juwelenlijn.

Het valse account, waarbij de meisjesnaam van de echtgenote van prins Carlos wordt misbruikt, was vrijdag opeens weer zichtbaar - inclusief een gejatte foto die in 2019 is gemaakt van het Carlos en Annemarie bij een bezoek aan Venetië.

Inmiddels is ook een account aangemaakt voor het vorstenhuis Bourbon-Parma zelf, waarbij is gekozen voor de Italiaanse benaming: realcasadiborboneparma - koningshuis van Bourbon-Parma.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--