Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Win vrijkaartjes voor opnames van de Johannes Passion!

7 maart 2019 · Leestijd 2 min

Leden van de Nederlandse koninklijke familie wonen volgens ingewijden weleens de Matthäus Passion bij op Goede Vrijdag. Wij mogen twee vrijkaartjes weggeven voor de Johannes Passion van JS Bach die vergelijkbaar is, en door sommigen zelfs mooier wordt gevonden dan de Matthäus Passion. Klinkt dit voor jou als muziek in de oren? Lees dan snel verder hoe je kans kunt maken op de vrijkaartjes.

Bachs Johannes Passion staat ten onrechte in de schaduw van zijn grote Matthäus Passion. In de Johannes Passion zet Bach het lijdensverhaal van Jezus op muziek zoals dat verteld wordt in het Bijbelboek Johannes. Hij voerde het stuk voor het eerst uit in de Vesperdienst van Goede Vrijdag in Leipzig. Het was de eerste passiemuziek die hij als cantor in Leipzig schreef, in 1724. Dit jaar is dit magistrale stuk dus 300 jaar oud.

Win vrijkaartjes voor de Johannes Passion in Tiel

Jij kan bij de opnames van de Johannes Passion zijn! De opname is in Tiel in de grote of St. Maartenskerk op vrijdag 15 maart 2024 van 19:30 - 22:00 uur. Wil je winnen? Laat dan via het formulier hieronder je gegevens achter. Wij nemen maandag contact op met de winnaar.

Foto: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--