Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Dubbelzien: deze royals kiezen voor dezelfde outfit

19 oktober 2023 · Leestijd 2 min

Toeval of niet? Koningin Mathilde en prinses Amalia verschenen deze week allebei in een jurk die we eerder hebben gezien. De japonnen hebben weliswaar een andere kleur, maar het ontwerp blijft hetzelfde. Nieuwsgierig wie de jurken eerder droeg? Kijk mee!

Prinses Amalia en prinses Elisabeth

Laten we beginnen met de japon die prinses Amalia afgelopen zondag in Denemarken droeg. Voor het verjaardagsdiner van prins Christian trok zij een blauwe avondjurk uit de kast van Essentiel Antwerp. Wellicht dat het ontwerp je bekend voorkomt, de Belgische prinses Elisabeth heeft 'm namelijk in het roze. Zij droeg de jurk op het huwelijk van kroonprins Hoessein en prinses Rajwa van Jordanië.

Lees verder onder de foto.

Collages

Koningin Máxima en koningin Mathilde

Het is al regelmatig voorgekomen dat koningin Máxima en koningin Mathilde dezelfde outfits droegen. Ook stemmen de dames hun kleding wel eens op elkaar af wanneer zij samen in het openbaar verschijnen. Of Máxima haar collega Mathilde tipte met een avondjurk van Costarellos weten we niet. Dat ze het Griekse exemplaar allebei gedragen hebben wél. 

Lees verder onder de foto.

Collages (2)

De Portugese president Marcelo Rebelo de Sousa is momenteel in België voor een staatsbezoek. Op de eerste dag stond een staatsbanket met koning Filip en koningin Mathilde op de agenda. De japon die Mathilde droeg kwam ons direct bekend voor. Koningin Máxima heeft het ontwerp namelijk gedragen tijdens een staatsbezoek aan Griekenland in 2022. 

Collages (1)

Beeld: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--