Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Kate onthult favoriet liedje van prins Louis

10 maart 2020 · Leestijd 2 min

Catherine werd maandagavond toegezongen met een lied dat ook bij haar thuis populair is. Tijdens een receptie op Buckingham Palace ter ere van het 25-jarig bestaan van de organisatie Place2Be, die zich inzet voor de mentale gezondheid van kinderen, zongen scholieren 'Happy Birthday' voor haar.

Het beroemde verjaardagsliedje was gekozen vanwege het jubileum van de organisatie. "Hebben jullie dit speciaal voor vanavond geschreven", vroeg Catherine, volgens Britse media, als grap na afloop. Ook vertelde de hertogin van Cambridge dat het liedje "een van de favoriete liedjes" is van haar bijna 2-jarige zoon prins Louis. Die was overigens niet bij het evenement en lag al "ingestopt in bed".

Catherine sprak in een toespraak vol lof over Place2Be. Vooral de samenwerking met scholen en ouders vindt ze erg goed vanwege de holistische benadering. "Jullie hebben me ook geleerd dat de kleinste dingen het verschil maken bij kinderen. Het is de tijd die je met ze doorbrengt. Het is de tijd die je neemt om naar ze te luisteren. Het zijn veilige relaties die de grootste impact hebben op het welzijn van een kind."

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--