Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Kate plant zonnebloemzaadjes voor overleden jongen

29 juni 2020 · Leestijd 2 min

Catherine, de hertogin van Cambridge, heeft vorige week zonnebloemzaadjes geplant ter nagedachtenis van een 9-jarige jongen. Ze had dat beloofd te doen toen het jongetje, Fraser Delf, eerder dit jaar overleed in een van de hospices van de organisatie waar zij beschermvrouwe van is.

De echtgenote van prins William ging donderdag langs bij het kinderhospice Nook in Norfolk, deelde ze afgelopen weekend op Instagram. Daar hielp Catherine met het opzetten van een nieuwe tuin voor de kinderen en hun gezinnen. De hertogin plantte er zonnebloemzaadjes voor Fraser en zijn familie.

Catherine was ongeveer een uur in de tuin aan het werk en had zelfs een eigen pot en zaadjes voor verschillende planten meegenomen. De hertogin hielp met het planten van onder meer lavendel en rozemarijn.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Op Instagram bedankte Catherine zaterdag de medewerkers van het hospice. "Ik wil ook eer betonen aan alle families die zorgen voor een kind met een levensbeperkende ziekte. Jullie doen het geweldig en ik weet dat het op dit moment erg zwaar is dus mijn gedachten gaan uit naar jullie allemaal."

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--