Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Gezellig kerstuitje voor Guillaume en Stéphanie van Luxemburg

28 november 2023 · Leestijd 2 min

In Nederland moeten we nog pakjesavond vieren, maar in Luxemburg is het al tijd voor kerst. Erfgroothertog Guillaume en erfgroothertogin Stéphanie nemen hun twee zoons prins Charles en prins Françios dan ook mee voor een gezellig kerstuitje. En de beelden zijn om op te eten.

Prins François is nog maar een paar maanden oud, maar toch heeft hij al meerdere werkbezoeken achter zijn naam staan. Zo namen zijn ouders hem eind oktober al mee naar een bezoek aan een verzorgingshuis. Dit keer staat een bezoek aan een stichting, dat al helemaal in de kerstsferen is, op het programma van de kleine prins. Ook zijn grote broer prins Charles (3) is van de partij en dat levert deze gezellige beelden op. 

Lees verder onder de foto's. 

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Kerstuitje voor Luxemburgse royals

Guillaume en Stéphanie dompelen zich samen met hun zoons onder in de warme en feestelijke sfeer van de locatie waar mensen met een beperking werken. Ze ontmoeten daar allerlei vrijwilligers terwijl ze door een heus winter wonderland heen paraderen. De jonge prinsen kijken hun ogen uit en genieten van alle aandacht. 

Eerder deze week waren de prinsjes ook al mee op pad met hun ouders. Oma en groothertogin Maria Teresa poseerde toen breeduit lachend met haar jongste kleinzoon bij een tentoonstelling. 

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Foto's: Maison du Grand-Duc 

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--