Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Kijk! 3x Máxima: Royaltywatchers over onze koningin

16 mei 2021 · Leestijd 2 min

Koningin Máxima wordt op maandag 17 mei vijftig jaar! In aanloop naar haar 50e verjaardag blikken we met verschillende royaltydeskundigen terug op bekende, opvallende en leuke Máxima-momenten.

Royaltyfotograaf Patrick van Katwijk en royaltywatchers Rick Evers, Sam Hoevenaar, Hans Jacobs en Justine Marcella volgen onze koningin al vele jaren op de voet. In ons drieluik laten ze vele Máxima-momenten de revue passeren: van het koekhappen op Koninginnedag tot de viering van Koningsdag 2020 in Paleis Huis ten Bosch.

1. Máxima: Koningsdag

2. Máxima: Iconische outfits

In de uitzending van vanavond blikken onze royaltywatchers onder andere terug op 30 april 2013: de inhuldiging van koning Willem-Alexander. De dag waarop Máxima schitterde in de geborduurde koningsblauwe cape-jurk van couturier Jan Taminiau. Een iconische japon!

3. Máxima: Verenigde Naties

Naast haar ondersteunende rol als echtgenote van het staatshoofd en het moederschap, zet Máxima zich ook met heel veel passie in voor haar VN-werk. Tijdens haar reizen voor de Verenigde Naties zien we echt haar inhoudelijke kant en drive om de allerarmsten ter wereld toegang te bieden tot financiële diensten.

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--