Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Kijk: Catherine straalt in lenteachtig roze

11 maart 2021 · Leestijd 2 min

Catherine, de hertogin van Cambridge verscheen donderdag in een prachtige lenteachtige outfit! Samen met prins William bracht ze een bezoek aan een school in Londen om een programma te promoten rondom mentale gezondheid. En ze droeg een vrolijke roze jas met bijpassende trui!

Naast het programma voor mentale gezondheid was onderwerp van gesprek het feit dat de school die week weer open was gegaan. De hertog en hertogin spraken met leerlingen, leraren en andere betrokkenen. Het programma voor de mentale gezondheid van kinderen werd door Catherine in 2018 opgericht, speciaal voor basisscholen. Catherine speelde ook met de kinderen op het schoolplein.

Catherine droeg een mantel van het merk Max & Co, en een bijpassende trui van het merk Boden. De prijs van de jas is zo'n 400 euro, de trui ongeveer 75.

Het was het eerste bezoek van het hertogelijk paar na het beruchte interview met prins Harry en Meghan. William reageerde kort op de vraag van een journalist, of de koninklijke familie racistisch was. Zijn antwoord lees je in dit artikel.

Foto's: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--