Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Kijk: De zorgen om prinses Charlène

15 september 2021 · Leestijd 3 min

Wat is er aan de hand met prinses Charlène van Monaco. Beelden die laatst zijn verschenen laten een verzwakte prinses zien. In de uitzending van afgelopen zaterdag sprak Jeroen Snel met Justine Marcella, hoofdredacteur van Vorsten, over haar situatie.

‘’Er is heel veel nog niet duidelijk over haar situatie. Wat we weten is dat het paleis heeft gezegd dat ze is ingestort en met spoed is opgenomen,’’ vertelt Marcella.

Beelden van de prinses in Zuid-Afrika laten zien dat ze enorm is afgevallen. De prinses gaf een interview aan een Zuid-Afrikaans radioprogramma, ze verblijft op dit moment in Afrika vanwege haar stichting waarvoor ze neushoorns redt. ‘’Op deze beelden herken je haar eigenlijk niet terug. Als ze al een halfjaar gezondheidsproblemen heeft, met pijn, dan is dat heel erg vermoeiend. Daarbij is ze ook nog eens ver weg van haar man en kinderen. Ze zou volgens haar echtgenoot een week tot tien dagen blijven in Afrika, ook om tijd door te brengen met haar broer en vrienden, maar ze heeft een infectie gekregen met heel veel complicaties en is hopelijk eind oktober terug in Monaco,’’ aldus Marcella.

Er gaan speculaties dat er wellicht wel meer aan de hand is. Justine Marcella zegt hierover: ‘’Ze heeft een beetje de schijn tegen. Het huwelijk tussen Albert en Charlène is nooit bestempeld als een sprookjeshuwelijk. Er wordt haar verweten dat ze weinig lacht. Daarover zegt ze zelf dat mensen niet weten wat er allemaal op de achtergrond afspeelt. Die uitspraak deed ze net na het overlijden van haar vader.’’

Inmiddels heeft prins Albert ook van zich laten horen. In het magazine People heeft hij onlangs laten weten dat er eigenlijk niet zo veel aan de hand is. ‘’Het is damage control van hem geweest. Hij zei ook letterlijk ‘ze zit niet in ballingschap’, kun je nagaan welke geruchten er rondgaan. Dat is best heel heftig. Albert is twee keer op bezoek geweest en laat weten dat Charlène er alles aan doet om weer terug te gaan naar haar kinderen, desnoods met een boot. Helaas moet ze er nog even blijven,’’ sluit Marcella af.

Charlène heeft er nog een zorg bij. Op Instagram deelt ze foto’s van haar kinderen Gabriella en Jacques bij een hondenshow. Op de foto’s is te zien dat prinses Gabriella met haar been in het gips in een rolstoel zit. Waarom de prinses in het gips zit is niet bekend gemaakt.

Bekijk het hele gesprek met Justine Marcella over prinses Charlène in de video bovenaan dit artikel.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen
Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--