Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Kijk: Koningin Máxima als model

1 maart 2021 · Leestijd 2 min

Dit jaar wordt koningin Máxima 50 jaar! Daarom plaatsen wij in de aanloop naar deze mijlpaal elke eerste maandag van de maand een artikel over onze koningin. Deze maandag lichten we uit hoe koningin Máxima heel vaak als een model op de foto staat.

Koningin Máxima is niet alleen een hele intelligente vrouw, ze is ook heel fotogeniek. In het boek Máxima: Glans van Oranje dat Blauw Bloed momenteel in samenwerking met het ANP maakt, is hier ook een hoofdstuk aan gewijd. "Naast melancholie straalt ze vooral trots uit", schrijft historicus Simone Lamain over de koningin. "De portretten die Erwin Olaf van haar heeft gemaakt zijn kunstwerken."

Voor ons een mooie gelegenheid om je op deze eerste maandag de mooiste foto's te laten zien waarop Máxima een echt model is.

ANP-422839691.jpg
Fotoboek_Maxima_1.jpg

Als je meer wilt weten over het nieuwe fotoboek Máxima: Glans van Oranje, houd dan de komende dagen onze site goed in de gaten. Binnenkort vertellen we je meer over dit unieke boek, een samenwerking met ANP Foto. 

Foto's: ANP, Koninklijkhuis.nl

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--