Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Kijk: Koninklijk gezin bij repetitie Streamers in Den Haag

27 april 2021 · Leestijd 2 min

Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en de prinsessen Amalia, Alexia en Ariane hebben dinsdagmiddag een kijkje genomen bij de repetitie van supergroep The Streamers. De gelegenheidsband van Nederlandse artiesten verzorgt dinsdagavond een livestreamconcert vanaf het plein bij de Koninklijke Stallen van Paleis Noordeinde in Den Haag.

Zodra de koning en zijn gezin binnenkwamen, zette Paul de Leeuw een hartelijk "Lang zal hij leven" in. Alle andere artiesten deden gelijk uit volle borst mee. Willem-Alexander was ontroerd en zei na afloop dat hij nog nooit zo mooi was toegezongen.

De Oranjes hadden zich omgekleed voordat zij kwamen luisteren. Eerder op de dag werden zij in Eindhoven ontvangen waar een coronaproof programma voor de koning en zijn gezin was samengesteld.

Na de repetitie splitste het gezin zich op om met de verschillende artiesten te praten over het afgelopen jaar en het concert dat dinsdagavond plaatsvindt. The Streamers, bestaande uit onder anderen Guus Meeuwis, Miss Montreal, VanVelzen en Nick & Simon, hebben met hun optreden een primeur te pakken. Nooit eerder vond er een groot popconcert plaats vanaf het terrein bij Noordeinde.

Of Willem-Alexander en zijn gezin 's avonds ook komen opdagen bij het concert, is niet bekendgemaakt.

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--