Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Kijk! Máxima heeft een nieuwe lievelingskleur

15 april 2022 · Leestijd 2 min

Groen is de lievelingskleur van koningin Máxima. Althans, dat dachten we. De laatste tijd zien we onze koningin steeds vaker in bordeauxrode creaties. Afgelopen week droeg zij de warme kleur zelfs drie keer. Ook liet Máxima ons deze week zien dat zij haar outfits graag opnieuw draagt. Wij nemen Máxima's kleding en werkbezoeken nog even door.

Koningin Máxima begon de week met een avondje uit. Samen met koning Willem-Alexander was zij van de partij om in Maastricht het jaarlijkse Koningsdagconcert bij te wonen. Het koningspaar zal over twee weken weer afreizen naar de Limburgse hoofdstad om daar met de rest van de koninklijke familie Koningsdag te vieren.

Op deze feestelijke maandagavond arriveerde Máxima in een jurk die zij al eerder gedragen heeft. We hebben de japon gezien toen de president van Kaapverdië een staatsbezoek aan Nederland bracht. 

Lees verder onder de foto's.

Maxima jurk bordeauxrood
Máxima in Maastricht (foto links) en tijdens het bezoek van de Kaapverdische president (foto rechts).

Dinsdagochtend bracht de koningin een bezoek aan de NVVK in Enschede De branchevereniging voor financiële hulpverleners bestaat negentig jaar en Máxima woonde het voorjaarscongres bij. 

Daarna reisde Máxima door naar Zutphen om stichting Ixta Noa, de winnaar van het Grote Appeltje van Oranje 2021, te bezoeken. Deze organisatie biedt een vernieuwde manier van ondersteuning van mensen met mentale gezondheidsproblemen door ervaringsdeskundigen. 

Máxima droeg een rode jurk die zij eerder dit jaar ook gedragen heeft tijdens een werkbezoek. De koningin heeft haar hoedencollectie uitgebreid want het bordeauxrode hoofddeksel dat zij afgelopen dinsdag op had hebben we nog niet eerder gezien. 

Lees verder onder de foto's.

Máxima hoedje
Máxima tijdens haar bezoek in Zutphen.
Máxima rode jurk
Máxima droeg de rode jurk eerder dit jaar.

In Zoetermeer ging Máxima woensdagochtend langs bij  ‘Alle jongeren een thuis’. Het programma ondersteunt het tegengaan van dak- en thuisloosheid onder jongeren. Samen met staatssecretaris Maarten van Ooijen bood Máxima een luisterend oor. 

Ook tijdens dit werkbezoek droeg de koningin een outfit die we eerder dit jaar gezien hebben. Máxima droeg dezelfde mantel, top en rok als tijdens haar bezoek aan het schuldhulpfonds in februari. 

Máxima bordeauxrood
Máxima tijdens haar bezoek aan Zoetermeer.
Máxima schuldenlab
Máxima in februari dit jaar.

ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--