Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Kijk: Máxima op blote voeten tijdens de online vergadering

22 januari 2021 · Leestijd 2 min

Zo op het eerste oog is er niks vreemds te zien maar bij een nadere inspectie van de vrijgegeven foto's die donderdag verschenen van een zoom-meeting tussen onze koningin en Senegal over microfinanciering valt toch iets op. Máxima heeft geen schoenen aan!

Duidelijk zichtbaar onder de tafel zijn de blote voeten van de koningin. Of Máxima haar schoenen heeft uitgedaan of misschien zelfs nooit heeft gedragen is onbekend, ze zijn in ieder geval nergens te bekennen. 

Wellicht nog verrassender is de website die openstaat op de iPad. Bijna zeker is dat de koningin de pagina van internetwinkel bol.com open heeft staan. Wat Máxima bij de internetgigant besteld zou hebben is onzichtbaar. Nu de winkels dichtzitten wordt ook Paleis Huis ten Bosch ongetwijfeld drukbezocht door de pakketbezorger!

Koningin Maxima sprak met de Senegalese minister voor Digitale Economie en Telecommunicatie Yankhoba Diatara over toegang tot financiele diensten tijdens een virtueel bezoek aan Senegal. Dit deed zij als speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling. 

Foto's: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--