Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Kijk! Met dit knutselwerkje verrast George zijn moeder

23 maart 2020 · Leestijd 2 min

In het Verenigd Koninkrijk was het zondag Moederdag. De Britten zetten ieder jaar alle moeders exact drie weken voor Paaszondag in het zonnetje. Ook prins George had een verrassing voor zijn mama...

De 6-jarige George gaf zijn moeder Catherine een zelfgemaakte kaart. Kensington Palace deelde een foto van het cadeautje via Twitter. Dat gebeurde in een tweet waarin de hertog en de hertogin van Cambridge iedereen een fijne Moederdag toewensten.

Lees verder onder de foto's.

Elizabeth_met_kleine_prins_Charles.jpg

Naast de kaart van George werden er nog drie andere foto’s gedeeld. Zo is Catherine te zien met haar moeder en ook is er een foto van Diana, de moeder van prins William. Een familiefoto van William, Catherine en de kinderen George, Charlotte en Louis maakte de collage compleet.

Prins Charles wenste zijn volgers via Twitter ook een fijne Moederdag toe. "Vooral in een jaar waarin veel gezinnen mogelijk niet bij elkaar kunnen zijn", staat er te lezen. Bij de tweet heeft Clarence House een foto gepost van Charles en zijn moeder koningin Elizabeth.

De Britse vorstin (93) stond zelf ook stil bij Moederdag. "Aan alle moeders waar ze ook zijn, we denken aan jullie en wensen jullie een heel speciale Moederdag."

Bron: ANP / Foto's: Kensing Palace en Clarence House

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--