Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Kijken! 8 schattige momenten die je een glimlach bezorgen

19 september 2019 · Leestijd 3 min

Als royaltyprogramma volgen wij al ruim 15 jaar lang de leden van het koningshuis op de voet. Lief en leed maak je mee, waaronder veel schattige momenten. Ons archief zit bomvol met dit soort leuke beelden en dat maakt kiezen erg moeilijk. Maar deze acht lieve momentjes zorgen voor een glimlach op je gezicht!

Verlegen Máxima
Na het fotomoment van afgelopen zomer vroeg de verslaggever van Blauw Bloed hoe de koning het vindt om samen te zijn met de ambitieuze koningin Máxima. In zijn antwoord overlaadt hij zijn vrouw met complimentjes. Ja, zij is heel ambitieus, maar ook een ontzettende lieve vrouw!

Lees verder onder de foto.

WIllem_Alexander_Maxima_Fotomoment.jpg

Gelukkige pechvogel
Een jonge fan twijfelt geen moment als de koning vertrekt en vraagt om een handtekening van de koning op zijn gipsarm. “Natuurlijk wil ik je gips tekenen!” antwoordt de koning het jochie.

Lees verder onder de foto.

Koning_tekent_gips.jpg

Even dollen
Fotomomenten zijn natuurlijk bedoeld om mooie plaatjes te maken. Ondanks een hele muur van pers heeft ook de koninklijke familie onderonsjes. Het is niet altijd te verstaan. Maar de beelden zeggen genoeg. Willem-Alexander grapt met Amalia, die je op haar beurt zuchtend hoort denken: “Pap, nee, please!”

Lees verder onder de foto.

Lech_Willem-alexander_Amalia.jpg

Spannend!
Dat de koningin op bezoek komt, is al heel erg spannend. Als je haar dan ook nog wat te drinken mag aanbieden is dat natuurlijk helemaal het toppunt! Voor een medewerker van Buurtmarkt Bredeweg in Groesbeek was dit het geval. Langzaam loopt ze op de koningin af en gebaart nog even ter bevestiging of ze wat te drinken kan aanbieden. Gelukkig helpt koningin Máxima een handje mee.

Lees verder onder de foto.

Maxima_Groesbeek.jpg

Prinsesjes op het strand
In 2015 besloten Willem-Alexander en Máxima het zomerse fotomoment op het strand te houden. Ook hun honden Nala en Skipper waren van de partij. Het fotomoment leverde leuke beelden op van spelende en rennende prinsesjes op het strand.

Lees verder onder de foto.

Fotosessie_2015_Amalia_Alexia.jpg

Even zoenen
Tijdens het jaarlijkse sportevenement de Hollandse 100 is de hele familie Van Vollenhoven aanwezig om mee te doen. Voor Pieter van Vollenhoven zijn al die lange afstanden niks, hij legt de sportieve prestaties van zijn gezin liever op camera vast. Vlak voor het startsein geeft hij zijn vrouw, prinses Margriet, nog even snel een zoen. Hoe lief!

Lees verder onder de foto.

Prinses_Margriet_Hollandse_100_Schaatsen.jpg

“Ik neem jullie allemaal mee!”
De koning heeft een zwak voor honden. Dat is duidelijk te zien tijdens zijn bezoek aan KNGF Geleidehonden. Als trotse eigenaar van drie trouwe viervoeters kan hij het dan ook niet laten om de dieren even aan te halen. “Hebben jullie genoeg beelden zo?” grapt hij naar de pers, maar de koning lijkt zelf geen genoeg te kunnen krijgen en knuffelt nog rustig even door.

Lees verder onder de foto.

Willem-Alexander_Honden.jpg

Alle tijd voor oudere Oranjefans
Een streekbezoek heeft vaak iets weg van koningsdag. De koning en koningin trekken de streek door en willen zoveel mogelijk te weten komen. En natuurlijk honderden fans in oranje uitdossing langs de route de hand schudden en selfies maken. Dat gaat altijd snel omdat de planning straks is. Maar voor de ouderen langs de route tijdens het streekbezoek aan Flevoland in 2017 neemt het koningspaar alle tijd.

Flevoland_Willem-alexander_Maxima_streekbezoek.jpg

Foto's: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--