Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Kinderen prinses Charlène en Albert missen moeder

20 november 2021 · Leestijd 2 min

Prinses Charlène van Monaco, die in een kliniek is opgenomen vanwege oververmoeidheid, werd door haar gezin gemist tijdens de nationale feestdag. Haar kinderen Gabriella en Jacques hielden daarom vrijdag op het paleisbalkon tekeningen omhoog met een boodschap voor hun moeder.

De 6-jarige tweeling stond samen met hun vader prins Albert op het balkon, maar de kinderen hadden graag gezien dat Charlène daarbij was geweest. "We missen je, mama", is duidelijk te lezen op de blaadjes waar ook hartjes op zijn getekend.

De 43-jarige prinses keerde ruim een week geleden vanuit Zuid-Afrika terug bij haar gezin in Monaco. Charlène verbleef noodgedwongen langer in haar geboorteland Zuid-Afrika omdat ze meerdere keren geopereerd moest worden vanwege een keel-, neus- en oorinfectie. Bij thuiskomst bleek dat ze oververmoeid was, zo vertelde Albert vrijdag aan showbizzmagazine People.

De prins sluit uit dat haar oververmoeidheid komt door huwelijksproblemen, maar wil niet zeggen waar het dan wel door komt. Dat zijn "verschillende factoren die privé zijn", aldus Albert. "Ze was overduidelijk fysiek en mentaal uitgeput. Ze voelde zich overweldigd en kon haar officiële taken, het dagelijkse leven en het gezinsleven niet aan."

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--