Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Koning hoort over impact corona op de digitale infrastructuur

20 januari 2021 · Leestijd 1 min

Koning Willem-Alexander heeft woensdagmiddag online gepraat over de impact van de coronapandemie op de digitale infrastructuur. De koning voerde een gesprek met Stichting Digitale Infrastructuur Nederland, vertegenwoordigers en organisaties die zich tijdens de coronacrisis inzetten voor het digitaal draaiende houden van de maatschappij en de economie.

P1040198.jpg

Onder de digitale infrastructuur vallen netwerken, internetproviders, datacenters en cybersecurity dienstverleners: alles om de online economie draaiende te houden.

Mensen die vanuit huis werken en spullen bestellen, maken van deze diensten veel gebruik. Doordat steeds meer mensen dit tijdens de coronacrisis doen, nam het internetgebruik met 10 procent toe. Ook ging het gesprek over cybercriminelen, het MKB, thuiswerkomgevingen en de recent verschenen Global Competitiveness Report van het World Economic Forum.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--