Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Video: Koning Willem-Alexander maakt 10-delige podcastserie

5 april 2023 · Leestijd 2 min

Edwin Evers heeft samen met koning Willem-Alexander een podcast gemaakt, genaamd Door de ogen van de Koning. In tien afleveringen blikt de vorst samen met de radiomaker terug op zijn tien jaar als koning, zo maakte de Rijksvoorlichtingsdienst woensdag bekend.

"Ik heb met heel veel plezier meegewerkt aan deze podcast", laat de koning in een verklaring weten. "Juist door de kans van reflectie heb ik nog meer zin om de volgende tien jaar vol goede moed en veel energie in te gaan. Het is zo snel gegaan en zo mooi geweest om Nederland te mogen dienen vanuit het koningschap dat ik me echt verheug op de komende tien jaar. Die mogen wat mij betreft best wel wat langzamer gaan."

Lees verder onder de foto's!

De podcast is opgenomen in de werkkamer van de koning in Paleis Huis ten Bosch. In elke aflevering staat een jaar van het koningschap van Willem-Alexander centraal. De eerste drie afleveringen verschijnen donderdagochtend om 07.00 uur op de bekende podcast-platforms. Daarna verschijnt er wekelijks op donderdag een nieuwe aflevering op hetzelfde tijdstip.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

ANP - RVD

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--