Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Koningin Máxima draagt outfit á la prinses Mary

13 juni 2023 · Leestijd 2 min

Koningin Máxima heeft dinsdagochtend een bezoek gebracht aan een buurthuis in Den Haag. Ze ging daar langs in het kader van de komende Burendag, waarop het contact tussen buren wordt gevierd en bevorderd. Tijdens dit bezoek droeg de koningin een bekende rok die onlangs ook gedragen is door de Deense kroonprinses Mary.

ANP-471518919

Máxima sprak met de organisatoren van Burendag over het belang van de dag. Onder meer de doelen, resultaten en de impact van de dag werden door het gezelschap besproken. Ook sprak de koningin met betrokkenen van het buurthuis, dat al jaren meedoet met Burendag, en kreeg zij een rondleiding door het gebouw.

Burendag wordt jaarlijks georganiseerd door het Oranje Fonds, waar Máxima beschermvrouwe van is, en Douwe Egberts. De achttiende editie van Burendag wordt dit jaar gehouden op 23 september.

ANP-471517767

Modezussen

Tijdens het bezoek droeg de koningin een oranjekleurige maxi-rok met paisley-motief. De rok is een oude bekende van de koningin en komt van het Italiaanse merk Etro. 

Maxima India
Koningin Máxima draagt de rok met bijpassende blouse in 2017 tijdens een bezoek aan de premier van India.
Maxima kleding marokko
De koningin in maart tijdens het VN-bezoek aan Marokko.

Kroonprinses Mary 

Dinsdagochtend liet de koningin de bijpassende blouse in de kast hangen en droeg ze de rok gecombineerd met een witte blouse á la prinses Mary.

ANP-471517760

De bohemian-achtige rok hangt namelijk ook in de kledingkast van de Deense kroonprinses Mary. Zij heeft de rok eerder gedragen tijdens de verschillende buitenlandse bezoeken. 

ANP-463682138-3

Zou onze koningin in haar kledingkeuze geïnspireerd zijn door de Deense kroonprinses? 

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--