Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Koningin Máxima gaat langs bij gebiedsteam ggz

14 oktober 2020 · Leestijd 1 min

Máxima is woensdagmiddag langsgegaan bij het Enik Recovery College in Utrecht. Het werkbezoek stond in het teken van de netwerksamenwerking gebiedsteam ggz waarbij de psychische zorginstellingen Lister en Altrecht begeleiding en behandeling dichtbij huis bieden.

De koningin sprak eerst met betrokkenen over het ontstaan en de ontwikkeling van het speciale team, dat in 2018 werd opgericht en waaraan onder meer de gemeente en diverse zorgaanbieders meewerken. Ook kreeg Máxima uitleg over de samenwerking voor een goede ggz in de dagelijkse praktijk. Cliënten en leden van de familieraad van Altrecht deelden vervolgens hun ervaringen met de aanpak van het gebiedsteam ggz.

Lees verder onder de foto's.

Het bezoek werd afgesloten met een gesprek over het Enik Recovery College, een centrum voor ontwikkeling en scholing rondom herstel dat volledig gerund wordt door ervaringsdeskundigen.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--