Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Máxima blijft na staatsbezoek nog langer in Afrika

18 oktober 2023 · Leestijd 2 min

Koningin Máxima is volgende week van 23 tot en met 25 oktober in Kenia, dat heeft de Rijksvoorlichtingsdienst zojuist bekendgemaakt. De koningin bezoekt het land als speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling.

Koningin Máxima is op het moment in Zuid-Afrika voor het staatsbezoek, maar ze blijft volgende week ook nog even in het continent.

Lees verder onder de foto.

Staatsbezoek Zuid-Afrika

Ze vliegt na het bezoek naar het land Kenia, waar ze is in haar rol als speciale pleitbezorger van de VN. De reis staat in het teken van het verbeteren van digitale financiële diensten, financiële gezondheid en inclusieve groene financiering.

Lees verder onder de foto.

header-verenigde-naties

Tijdens het bezoek aan Kenia gaat de koningin onder andere naar de stad Kisumu bij het Victoriameer, waar ze spreekt met boeren. Ook reist ze naar Nairobi om in gesprek te gaan met jonge ondernemers. 

Foto's: ANP

Dit droeg koningin Máxima tijdens het staatsbezoek aan Zuid-Afrika

Lees ook over:

Dit droeg koningin Máxima tijdens het staatsbezoek aan Zuid-Afrika
Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--