Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Koningin Rania doet fotoshoot voor 50e verjaardag

27 augustus 2020 · Leestijd 2 min

Koningin Rania van Jordanië viert komende maandag haar vijftigste verjaardag. Ter ere van deze mijlpaal heeft ze nieuwe foto's laten maken. Op een van de foto's straalt Rania in een witte jurk van het Saoedi-Arabische designerlabel Ashi Studio.

Ashi Studio deelde woensdag op Instagram het nieuwe kiekje van de echtgenote van koning Abdullah. Rania werd gefotografeerd in een witte geborduurde crêpe jurk met lange mouwen en knoopdetail, die ze combineerde met zilveren oorknopjes en een laag knot kapsel. De in Parijs wonende ontwerper Mohammed Ashi is zeer vereerd, zo liet hij weten.

"Ik ben zeer vereerd dat Hare Majesteit Koningin Rania ervoor koos deze koninklijke jurk te dragen, die ontworpen was om kracht uit te stralen", aldus de modeontwerper. Rania, die op sociale media miljoenen volgers heeft, is voor hem een symbool van "inspiratie en kracht". De couturier heeft verschillende andere internationale iconen gekleed, onder wie zangeres Beyoncé.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Foto: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--