Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Koningshuis blikt terug op skivakantie Wilhelmina en Juliana

21 februari 2020 · Leestijd 2 min

De koninklijke familie is al helemaal klaar voor hun jaarlijkse verblijf in wintersportoord Lech in Oostenrijk. Een traditie die decennia teruggaat, want de Oranjes staan al jaren zeer graag op de latten. Op het Instagram-account van het Koninklijk Huis wordt donderdag teruggeblikt op een skivakantie in het Oostenrijkse Igls (1936) van koningin Wilhelmina en prinses Juliana.

Op de zwart-witfoto is te zien hoe prinses Juliana, de moeder van prinses Beatrix, op de ski's staat in de sneeuw. Moeder Wilhelmina houdt een van haar stokken stevig vast. "Prinses Juliana bleef nog tot ruim boven de tachtig jaar actief op de lange latten. Ook haar dochter Prinses Beatrix skiet nog steeds", staat bij de foto geschreven.

Lees verder onder de foto's.

Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en de prinsessen Amalia, Alexia en Ariane worden volgende week gefotografeerd in Lech. Ook prinses Beatrix, prins Constantijn, prinses Laurentien en hun kinderen gravin Eloise, graaf Claus-Casimir en gravin Leonore zijn dinsdag van de partij tijdens de fotosessie.

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--