Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Koningspaar met dochters bij concert Beyoncé

20 juni 2018 · Leestijd 2 min

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima waren dinsdagavond met hun dochters Amalia, Alexia en Ariane aanwezig bij het concert van Beyoncé en Jay-Z in de Johan Cruijff ArenA. Op social media hebben bezoekers van het concert gedeeld dat zij het koninklijk gezin in de VIP lounge zagen staan.

Eén van de bezoekers was Tamara. Zij heeft een selfie met koningin Máxima gemaakt. Mishanou deelde op instagram een video waarop je prinses Amalia ziet dansen op het lied 'Mi gente'. Of er ook andere leden van de koninklijke familie aanwezig waren is niet bekend.

Inés

Máxima ging dinsdag voor het eerst weer aan het werk na de dood van haar zus Inés. Ze sprak daar ook kort over tegen de aanwezige pers. "Ik wil echt mijn hele grote dank uitspreken voor de talloze brieven, berichten en blijken van medeleven. Het heeft ons echt geholpen. En ik wil ook danken voor het respect dat iedereen heeft gehad voor mijn familie in deze hele zware periode. Dank, dank", zei koningin Máxima. Klik hier om het statement van koningin Máxima te bekijken.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--