Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Koninklijke familie van Johor feliciteert jarige Dennis

1 mei 2020 · Leestijd 2 min

In de Maleisische deelstaat Johor wordt vrijdag stilgestaan bij de 31e verjaardag van Dato' Dennis Muhammad Abdullah, bij de burgerlijke stand in zijn voormalige woonplaats Lisse beter bekend als Dennis Verbaas.

Op sociale media van het sultanaat en van sultan Ibrahim werden vrijdag meteen na middernacht gelukwensen geplaatst. 'Selamat ulang tahun kelahiran', heette het op Instagram, 'ik wens je een fijne verjaardag'.

Dennis, die voor zijn huwelijk het islamitische geloof aannam, trouwde in augustus 2017 met de drie jaar oudere prinses Aminah, de enige dochter van de eigenzinnige sultan van Johor. Het paar kreeg eerder dit jaar een dochtertje. Van zijn schoonvader kreeg Dennis vorig jaar een koninklijke onderscheiding waardoor hij zich nu Dato' mag noemen - enigszins te vergelijken met het Britse 'Sir'.

Lees hieronder verder.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

De afgelopen maanden is Dennis weinig in de openbaarheid getreden. Voor zijn huwelijk zei hij nog dapper zelfstandig te zullen blijven werken, maar dat werd kennelijk door zijn schoonfamilie niet passend gevonden voor een lid van de koninklijke familie. Met Aminah is hij meestal aanwezig bij belangrijke familiegebeurtenissen en ook nam hij steeds deel aan de toer die de sultan jaarlijks maakt door Johor.

Met haar zwangerschap verscheen Aminah uit beeld, waarna Dennis ook minder werd gezien. De persafdeling van het paleis is ook niet scheutig met informatie.

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--