Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Koninklijke vaders

19 juni 2016 · Leestijd 2 min

Het is Vaderdag! Iedere vader heeft zijn eigen kwaliteiten, zo ook de koninklijke papa's.

Koning Willem-Alexander

Zo trots als een pauw is de koning op zijn 'A-Team', Amalia, Alexia en Ariane. Dat de prinsessen dol zijn op hun vrolijke vader, is ook overduidelijk!

Amalia-Willem-Alexander.jpg
Lech-Alexia-Willem-Alexander-Amalia.jpg

Kroonprins Haakon

Prinses Ingrid Alexandra en prins Sverre Magnus hebben een energieke en avontuurlijke vader. Prins Haakon van Noorwegen neemt de kinderen mee naar sportieve werkbezoeken en vakanties. Als hij op zijn veertigste verjaardag een parachutesprong maakt, wachten de kinderen vol trots beneden op hun stoere papa.

Haakon-Mette-Marit.jpg
Haakon-paraschute.jpg

Prins William

De Britse royal ontvangt veel kritiek omdat hij te weinig uren zou werken. Eigenlijk is prins William gewoon een betrokken vader die het liefst zo veel mogelijk tijd met zijn gezin doorbrengt. Tijdens de viering van de negentigste verjaardag van koningin Elizabeth houdt hij zich dan ook vooral bezig met zijn kleintjes: George en Charlotte.

Prins-William-Charlotte.jpg
Prins-George-William.jpg

Prins Daniel

Prinses Estelle is gek op haar vader Daniel. Als de lange doopdienst van haar broertje Oscar haar teveel wordt hangt ze lekker tegen haar lieve papa aan. En ook zijn pasgeboren zoontje krijgt Daniel met gemak stil.

Daniel-Oscar.png
Oscar-Estelle-Daniel.png

Koning Felipe

Felipe is trots op zijn twee prachtige dochters Leonor en Sofia. We zien het bij bijna ieder publiekelijk moment: hij knuffelt de meisjes, aait over de wangen en friemelt aan de haren.

Felipe-Leonor.jpg
Felipe-Leonor-Sofia-Letizia.jpg
Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--