Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Korte fotosessie voor Spaans koningspaar

6 augustus 2014 · Leestijd 2 min

Koning Felipe en koningin Letizia hebben dinsdag kort na aankomst op het eiland Mallorca een korte fotosessie gehouden in paleis Marivent. Daarbij werden ze vergezeld door hun dochters, de prinsessen Leonor en Sofia.

Het was voor het eerst sinds de troonwisseling in juni dat het koninklijk gezin weer compleet verscheen voor de fotografen. Het was ook voor het eerst dat er een fotosessie werd georganiseerd in het paleis. In voorgaande jaren werd het (toen nog) prinselijk gezin tijdens de zomervakanties in Palma op straat gefotografeerd of bij bezoeken aan de koninklijke jachtclub. Felipe sprak na afloop kort met de verzamelde pers en uitte zijn waardering voor de gastvrijheid van Mallorca 'dat ons de kans geeft hier een stukje hemel op aarde te beleven'. Voor de koning is het verblijf op het Balearen-eiland overigens niet alleen vakantie. De komende dagen heeft hij ontmoetingen met de plaatselijke en regionale autoriteiten en vrijdag krijgt hij de Spaanse premier Mariano Rajoy op audiëntie. De officiële website van het Spaanse koningshuis plaatse een aantal foto's van de sessie.  Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--