Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Kroonprins Frederik blij met nieuwe coupe

20 april 2020 · Leestijd 2 min

Kroonprins Frederik kon na een maand eindelijk weer naar de kapper, nadat Denemarken zijn coronamaatregelen maandag had versoepeld. Op Instagram laat hij weten dat hij erg blij is met zijn nieuwe coupe. "Ik ben waarschijnlijk niet de enige die vandaag naar de kapper is geweest", schrijft hij bij een selfie waarop hij lachend en net geknipt te zien is.

Op een tweede selfie, die hij voorafgaand aan de knipbeurt heeft genomen, kijkt hij moeilijk en zit zijn lange haar in de war. "Gelukkig kunnen kappers en andere kleine bedrijven nu na een lange stilstand weer openen. Ik wil iedereen bedanken voor hun aanpassingsvermogen en voor het helpen van het land draaiende houden tijdens een periode die van ons allemaal veel eist."

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Duizenden Denen probeerden maandag direct een kappersafspraak te maken, wat ervoor zorgde dat veel boekingssites overbelast raakten. Denemarken is een van de eerste Europese landen die hun strenge coronamaatregelen iets laten vieren. Naast kappers mogen onder andere schoonheidssalons, rijscholen en tandartspraktijken hun deuren weer openen. In het land met 5,8 miljoen inwoners zijn meer dan 7000 besmettingsgevallen bekend en zo'n 360 mensen overleden aan het longvirus.

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--