Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Mooi moment: koningin Letizia verrast goede vriendin

15 november 2023 · Leestijd 2 min

Koningin Letizia was zaterdagavond op pad in het centrum van Madrid. In een warenhuis verraste Letizia haar goede vriendin Sonsoles Ónega tijdens een boeksignering. De ontmoeting tussen de twee vriendinnen zorgde voor de nodige emoties. We nemen je mee naar het mooie moment.

Even na 19:00 uur arriveerde de echtgenote van koning Felipe bij het Spaanse warenhuis. Daar was Letizia's goede vriendin Sonsoles Ónega bezig met het signeren van haar nieuwe boek. Van een koningin zou je verwachten dat ze, gezien haar bevoorrechte positie, meteen vooraan komt te staan, maar niets was minder waar. Letizia sloot gewoon achteraan in de rij en maakte hier en daar wat foto's met belangstellenden die daar om vroegen.

Warme hereniging van twee vriendinnen

Na meer dan veertig minuten in de rij te hebben gestaan, stapte de koningin op Sonsoles af en omhelsde haar. De ontmoeting raakte beide vrouwen zichtbaar. Wat een liefdevol moment! Letizia en Sonsoles kennen elkaar al sinds de tijd dat ze bij CNN werkten. Hoe het leven van Letizia zich verder heeft ontwikkeld weten we niet, maar Letizia's vriendin Sonsoles heeft niet stilgezeten. De Spaanse is namelijk journalist, tv-presentatrice én schrijfster. 

Bekijk hier de foto's.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Foto's: ANP/Instagram

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--