Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Leuk! Graaf Claus-Casimir deelt foto met nichtje Zaria

28 maart 2023 · Leestijd 2 min

Graaf Claus-Casimir, de zoon van Prins Constantijn en prinses Laurentien, was afgelopen weekend samen met zijn nichtje Zaria te vinden in de Britse hoofdstad London. De graaf deelde een iets wat onduidelijke foto op Instagram en tagde hierin de 16-jarige dochter van prins Friso (1968-2013) en prinses Mabel.

Op de foto zien we het silhouet van de twee kleinkinderen van prinses Beatrix, rennend door, het met straatlantarens verlichtte, Londen. 

claus-casimir en Zaria

Hoogstwaarschijnlijk is de foto genomen tijdens de 18e verjaardag van Luana, de zus van Zaria. De oudste dochter van prins Friso en prinses Mabel vierde afgelopen zondag haar verjaardag. 

Over het leven van Zaria is zeer weinig bekend. Zaria woont samen met haar moeder en zus in London. In 2018 zien we haar voor het laatst in het openbaar, tijdens de 80e verjaardag van prinses Beatrix. 

Claus-Casimir vierde afgelopen week zijn negentiende verjaardag. Dat gebeurde in de Franse hoofdstad Parijs, de plaats waar Claus momenteel studeert. Ook de oudste zus van Claus, gravin Eloise, was erbij om het feestje mee te vieren.

Eloise en Claus-Casimir in Parijs

Foto: ANP / clausvanoranje

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--