Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Eloise van Oranje is blij en trots! En wel hierom…

19 april 2021 · Leestijd 2 min

Eloise van Oranje denkt dat het zonder haar meer dan 250.000 volgers op Instagram niet mogelijk was geweest haar eerste boek te schrijven. Dat vertelt de 18-jarige dochter van prins Constantijn en prinsen Laurentien in haar Instagram Stories.

In haar lifestylegids Learning By Doing geeft de 'gravinfluencer' antwoorden op vragen die ze van haar volgers krijgt over onder meer kleding, het studentenleven en voeding. "Ik heb er zo hard aan gewerkt en het was niet mogelijk geweest zonder jullie, dus daarom is het nu ook een boek voor jullie", zegt Eloise.

De oudste kleindochter van prinses Beatrix krijgt via social media wekelijks honderden vragen over de meest uiteenlopende onderwerpen; van kleding tot studie, van uit huis gaan tot make-up en van recepten tot tips voor zelfvertrouwen. Alle antwoorden op deze vragen zijn gebundeld in dit persoonlijke boek, vol met leuke anekdotes, foto’s van vroeger en favoriete recepten.

Het boek is nu als pre-order te bestellen en komt dan half juni binnen. "Ik ben er zo blij mee, ik ben er zo trots op. Ik hoop dat jullie het net zo leuk vinden als dat ik het vind. Ik kan niet geloven dat het er eindelijk is."

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Bron: ANP / Foto: @eloisevanoranje

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--