Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Leuk om te zien! Bezoek koningin eindigt in zee van selfies

28 september 2021 · Leestijd 2 min

In het stadhuis van Rotterdam werd koningin Máxima ontvangen om bijgepraat te worden over 40 jaar stichting Halt. Nu de 1,5-meterregel niet meer van kracht is, grepen de aanwezige jongeren bij het vertrek hun kans.

Tijdens het bezoek vertelden jongeren over hun ervaringen met Halt. Een aantal van hen maken nu ook deel uit van het jongerenpanel. Zij denken met de stichting mee over het aanpakken van jeugdcriminaliteit, de manieren van straffen en geven ook voorlichting op school. Stichting Halt geeft jongeren een tweede kans en voorkomen dat zij na één misstap direct een strafblad krijgen. Zo zouden de jongeren sneller leren van hun fouten.

Voor de selfies werd eerst een groepsfoto genomen.
Voor de selfies werd eerst een groepsfoto genomen.

Na afloop van het bezoek werd er een groepsfoto gemaakt. Maar dat is vandaag de dag misschien een tikkeltje ouderwets. Nadat de eerste vroeg of hij "alstublieft een selfie mag maken", werd de koningin overspoelt door de jongeren die om de beurt een kiekje met de koningin scoorden. De koningin nam dan ook de tijd om iedereen van een fotootje te voorzien.

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--