Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Leuk om te zien! Felipe en Letizia met dochters bezoeken natuurpark op Mallorca

5 augustus 2021 · Leestijd 2 min

Koning Felipe, koningin Letizia en hun twee dochters Leonor en Sofía hebben hun vakantie op Mallorca aangegrepen om een bezoek te brengen aan het natuurpark Serra de Tramuntana. Het gezin reisde af naar het dorpje Lluc waar ze onder meer een rondleiding kregen door een informatiecentrum.

Serra de Tramuntana is een 90 kilometer lange bergketen langs de noordwestkust van het Spaanse eiland. In 2011 werd het gebied opgenomen op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Lluc wordt beschouwd als het centrum van het park. In het plaatsje starten vele excursies en zijn ook hostels en campings te vinden.

Lees verder onder de video die de koninklijke familie deelde.

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Felipe, Letizia en hun dochters werden bij het informatiecentrum opgewacht door de lokale bevolking. Ook was er een kort fotomoment voor de toegestroomde pers.

Het koninklijke gezin is naar verwachting ruim een week op Mallorca. Felipe doet, naast enkele verplichtingen, traditiegetrouw mee met de Koningscup, een zeilcompetitie die maandag van start ging.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--