Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Leuk om te zien! Máxima bakt cupcakes met jonge scouts

15 januari 2020 · Leestijd 2 min

Koningin Máxima werd woensdag aan het werk gezet in de keuken van Scouting Nederland. Vanwege het 100-jarig bestaan van de welpentak van de organisatie werd ze getrakteerd op cupcakes, maar voordat die er waren moest ze wel meehelpen met bakken.

Dus ging het schort om bij Máxima en stond ze al snel meel af te wegen en beslag te kloppen samen met de ruim veertig aanwezige welpen. De koningin hielp de kinderen, in de leeftijd van 7 tot 11 jaar, daarna met het versieren van de 'gebakjes'. Als cadeau mocht Máxima een deel van de zelfgemaakte cupcakes mee naar huis nemen.

Lees verder onder de foto's.

Het bezoek van koningin Máxima luidde een jaar vol feestelijke activiteiten rond het eeuwfeest van Scouting Nederland in. Uiteraard was er ook tijd voor een serieuzere noot toen Máxima in gesprek ging met vrijwilligers van het projectteam van 100 jaar welpen. Zij informeerden haar over de feestelijkheden die in 2020 gepland staan. Ook stonden ze tijdens het gesprek stil bij de grote rol die vrijwilligers spelen bij de organisatie van de verschillende Scoutingevenementen.

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--