Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Licht, camera, actie! Camilla te vinden op filmset

4 november 2021 · Leestijd 2 min

De hertogin van Cornwall heeft een bezoek gebracht aan de set van de Britse tv-serie Grace. Tussen de decors sprak Camilla met Peter James, de schrijver van de boekenserie Roy Grace waarop de serie gebaseerd is.

De hertogin heeft een speciale band met de boekenreeks omdat het zich afspeelt in dezelfde regio als waar ze zelf opgroeide, het Engelse Graafschap Sussex. Camilla (74) groeide op in Plumpton, slechts een paar kilometer van waar de avonturen van detective Grace zich afspelen. De opnames van de serie zijn dan weer vooral in Brighton, ook weer een stad in de buurt.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

De echtgenote van prins Charles, die ook ambassadeur is om lezen te bevorderen, heeft de boeken Grace zelf met veel plezier gelezen. "Als je nog nooit de misdaadthrillerserie van Peter James over de rechercheur Roy Grace uit Sussex hebt gelezen, raad ik je ten zeerste aan om het eens te proberen!", liet ze zich eerder al eens ontvallen.

De tv-serie Grace werd in maart van dit jaar voor het eerst uitgezonden op de Britse zender ITV. Wanneer het tweede seizoen te zien is, is nog niet bekend.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--