Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Luxemburgse royals brengen feestdagen door in de bergen

28 december 2022 · Leestijd 1 min

Groothertog Henri en groothertogin Maria Teresa van Luxemburg hebben de kerstdagen dit jaar niet thuis doorgebracht. Het Luxemburgse hof deelde op Tweede Kerstdag twee familiefoto's die gemaakt zijn in Zwitserland.

Henri en Maria Teresa genieten de laatste dagen van 2022 van een vakantie met kinderen en kleinkinderen. Op de privé-kiekjes zien we alleen niet het gezin van prins Félix, hun tweede zoon. Op de koninklijke kerstkaart, die Maria Teresa deelde via haar eigen Instagram-account, zien we ze wel, evenals de aanstaande van prinses Alexandra. Zij trouwt komend voorjaar met haar vriend Nicolas Bagory. 

Luxemburgse-royals-kerst-2022
v.l.n.r. prins Noah, prins Louis, groothertog Henri, groothertogin Maria Teresa, prins Gabriel, erfgroothertogin Stéphanie, erfgroothertog Guillaume en prins Charles.
Luxemburgse-royals-kerstdag-2022
Henri en Maria Teresa samen met hun jongste kinderen, prinses Alexandra en prins Sébastien.
Kerstkaart-Luxemburgse-royals
Kerstkaart-tekst-Luxemburgse-royals

Prins Gabriel en prins Noah, de twee tienerzonen van prins Louis en zijn ex-vrouw Tessy, zijn na de kerstdagen weer bij hun moeder. Zij deelde woensdag een vrolijke foto met haar boys.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Foto's: @Cour grand-ducale Luxembourg en Maria Teresa de Luxembourg

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--