Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Märtha Louise open over moeilijke dagen in haar leven

24 augustus 2020 · Leestijd 2 min

De Noorse prinses Märtha Louise deelt maandag op Instagram dat ze de laatste tijd veel slechte dagen heeft gekend. "Sommige dagen zijn beter dan andere - en ik moet toegeven dat ik de laatste tijd een paar heel slechte dagen heb gehad".

De 48-jarige prinses schrijft niet wat er precies aan de hand was, maar is wel openhartig over haar donkere periode. "Soms voelt het allemaal gewoon teveel en overweldigend en heb ik de neiging om in een put van wanhoop en zelfmedelijden te raken en me een slachtoffer te voelen op alle vlakken van het leven. Geen energie - letterlijk - depressie sluipt naar binnen." Ondanks de steun van haar vriend en de mensen om haar heen, voelt Märtha Louise zich op zulke dagen niet beter.

Toch kan dat zware gevoel ineens weg zijn bij de prinses. "Een vriend komt naar je toe en draait alles om en je ziet ineens de schoonheid om je heen weer en herkent dat je werkelijk op een bergtop staat voor dit spectaculaire uitzicht", schrijft ze bij een foto van zichzelf bovenop een berg. "We kunnen deze verschuiving allemaal maken zoals de vlinder die uit zijn cocon komt."

Lees hieronder verder.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

De foto is onlangs gemaakt op de Lofoten, een eilandengroep in het noorden van Noorwegen. Daar waren Märtha Louise en haar drie dochters eerder deze maand voor een familievakantie met koning Harald, koningin Sonja en het gezin van kroonprins Haakon.

Sinds het overlijden van haar ex-man Ari Behn staat Märtha Louise er alleen voor bij de opvoeding van hun dochters.

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--