Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Máxima op werkbezoek bij NLgroeit

2 december 2020 · Leestijd 2 min

Koningin Máxima heeft deelgenomen aan een bijeenkomst van NLgroeit in Gouda. In de ochtend schoof zij aan om te praten over het platform, dat zich onder meer inzet voor het ondersteunen van ondernemers bij hun groei en ontwikkeling.

De koningin liet zich inlichten over de inzet van 'groeiambassadeurs'. Dat initiatief van NLgroeit bestaat uit mensen die vanuit hun eigen ervaringen ondernemers coachen om hun bedrijf verder te laten groeien. NLgroeit heeft inmiddels meer dan 1700 ondernemers aan een mentor gekoppeld.

Lees verder onder de foto's.

Máxima is lid van het Nederlands Comité van Ondernemerschap, dat ingesteld is door het ministerie van Economische Zaken en Klimaat om duurzame groei van het midden- en kleinbedrijf te stimuleren. Na de presentaties nam de koningin deel aan diverse brainstormsessies over ondernemerschap van onder meer deze bedrijven. Ze spraken over welke rol NLgroeit daarin kan spelen en welke bijdrage het platform kan leveren aan ondernemingen die in tijden van crisis willen ontwikkelen.

NLgroeit is een initiatief van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, de Kamer van Koophandel, Stichting NLevator en NL2025.

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--