Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Märtha Louise houdt moed na overlijden Ari Behn

28 maart 2020 · Leestijd 2 min

Prinses Märtha Louise van Noorwegen heeft na lange tijd weer wat van zich laten horen op Instagram. De prinses schrijft dat zij en haar drie dochters nog steeds in de rouw zijn, maar ook dat ze er doorheen gaan komen.

Märtha Louise raakte geïnspireerd om weer een bericht te plaatsen toen ze een bloemetje zag in de tuin, het eerste teken van de lente. "Wij in ons kleine gezin maakten - en maken nog steeds - een moeilijke tijd door na Ari's dood. Het is het moeilijkste dat we ooit hebben meegemaakt. Sinds Kerstmis en voordat COVID-19 een wereldfeit was, bevonden we ons in donkere periodes van verdriet."

Ze is zich bewust dat het een langdurig proces gaat zijn, maar weet dat het beter wordt. "Het wordt lente na de winter. Een lente waarin de wereld weer zin heeft, zij het misschien op een nieuwe manier. We komen hier ook doorheen."

Ari Behn (47) maakte op eerste kerstdag een einde aan zijn leven. De schrijver was van 2002 tot 2017 getrouwd met prinses Märtha Louise. Hij had met haar drie dochters.

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--