Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Märtha Louise trots op prijswinnende amazonedochter

16 augustus 2021 · Leestijd 2 min

Prinses Märtha Louise is erg trots op haar 12-jarige dochter Emma Tallulah, die een bronzen medaille heeft gewonnen bij een nationale paardenwedstrijd in Noorwegen. "Ik ben zo trots op hoe je bent gegroeid dit jaar", schrijft de dochter van koning Harald en koningin Sonja op Instagram.

Ze plaatst er een foto bij van haar dochter op het podium met haar medaille om haar nek. Ook feliciteert de Noorse prinses de andere twee medaillewinnaars die naast Emma Tallulah op het podium staan.

Lees verder onder de foto.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Märtha Louise staat stil bij de steun die het gezin heeft gekregen rond de wedstrijdambities van haar amazonedochter. "Bedankt aan onze familie en vrienden die ons altijd steunen. Zonder jullie zou dit allemaal niet mogelijk zijn. We moeten elkaar altijd helpen elkaars doelen te bereiken", vervolgt ze.

Emma Tallulah is de jongste dochter van Märtha Louise en haar ex-man Ari Behn. De Noorse prinses kreeg met hem ook nog dochters Leah Isadorah en Maud Angelica. Märtha Louise was tot 2016 getrouwd met Ari Behn, die in 2019 op eerste kerstdag een einde aan zijn leven maakte. In datzelfde jaar maakte Märtha Louise bekend samen te zijn met de Amerikaanse sjamaan Durek Verrett.

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--