Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Mary proost met alcoholvrije bubbels in verzorgingshuis

18 juni 2021 · Leestijd 2 min

Kroonprinses Mary van Denemarken heeft vrijdagmiddag een bezoek gebracht aan een verzorgingshuis in Greve. Daar vierde ze met de bewoners dat de strikte coronaregels van de afgelopen maanden weer iets losgelaten mogen worden.

Kroonprinses_troost_bewoner_verzorgingshuis.jpg

Mary liet zich samen met de Deense minister van Sociale Zaken Astrid Krag bijpraten over hoe het normale dagelijkse leven in de zorgcentra weer grotendeels is teruggekeerd. Dat was iets om te vieren en daarom proostte de kroonprinses met enkele bewoners met alcoholvrije champagne.

De vrouw van kroonprins Frederik had daarna een gesprek met de 77-jarige Ulla Møller Nielsen, die Mary volgens Billed Bladet vertelde hoe moeilijk de afgelopen tijd voor haar was geweest. Zo vertelde ze geëmotioneerd dat ze haar zoon lange tijd niet kon zien.

Het verhaal raakte Mary duidelijk, waarna ze troostende woorden deelde en Ulla bij de hand nam. De kroonprinses sprak ook met werknemers en andere bewoners.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--