Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Koningin Máxima bezoekt Dutch Design Week

26 oktober 2023 · Leestijd 2 min

Koningin Máxima is vanmiddag te gast op de Dutch Design Week 2023 (DDW) in Eindhoven. De koningin krijgt een een rondleiding van Miriam van der Lubbe, het 'creative head' van DDW.

Op de DDW presenteren ontwerpers negen dagen lang hun ontwerpen. Het thema van dit jaar is 'Picture This', waarbij ontwerpers door andere perspectieven hun inspiratie halen. Zo kunnen ze mensen meenemen in een proces van verandering, met als specifieke focus de toekomst.

Lees verder onder de foto.

Máxima-DDW-2023

Op de DDW praat de koningin met verschillende ontwerpers en kijkt ze onder andere naar de rol van AI en duurzaam meubelontwerp. Ook bekijkt de koningin een overzicht van de best ontworpen producten van de afgelopen twee jaar.

Lees verder onder de foto.

Máxima-DDW-2023

Tijdens haar bezoek draagt koningin Máxima een blauw broekpak van Dries van Noten. De koningin droeg deze outfit eerder al tijdens de voorjaarsvergadering van IMF en de Wereldbank afgelopen april, weet modejournaliste Josine Droogendijk.

Lees verder onder de foto.

Máxima-april-2023
April 2023: Koningin Máxima draagt voor het eerst haar blauwe broekpak.

De DDW bestaat al sinds 2001 en trekt jaarlijks ongeveer 350.000 bezoekers uit het binnen- en buitenland. Koningin Máxima was al eerder te gast op de DDW, in 2011 en in 2016.

Foto's: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--