Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Máxima laat zich weer van haar muzikale kant zien

29 november 2019 · Leestijd 2 min

Koningin Máxima laat zich vrijdag op Instagram weer van haar muzikale kant zien! Op Instagram plaatste het Koninklijk Huis vandaag een video waarin de koningin opnieuw een jong talent ontvangt met veel muzikale passie én talent. Het is een voorproefje voor de 'Lang Leve de Muziek Show' van de AVROTROS op NPO Zapp.

In de 'DNA zaal' van paleis Huis ten Bosch mocht Jamiro de koningin alles vertellen over zijn passie voor de accordeon. "U mag wel even voelen", biedt hij aan. "Wow", prijst Máxima de jongen als zij de enorme trekzak in haar handen heeft genomen. "Als je trekt, komt er lucht bij", legt Jamiro ondertussen uit.  

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Jamiro is de derde in een reeks kinderen die bij de koningin op bezoek mochten. De 10-jarige Marijn bekende aan de koningin dat de buren niet blij zijn met zijn drumstel. En Rianne leerde Máxima hoe zij met een elastiekje of met haar mond muziek kan maken.

Meer muziek in de klas

In de muzikale spelshow gaan klassen de strijd aan voor de titel ‘Muzikaalste Klas van Nederland 2019’. Het programma maakt deel uit van het project 'Meer muziek in de klas'. Máxima is erevoorzitter van het Platform Ambassadeurs Muziekonderwijs. In die rol zet ze zich ook in voor de stichting Meer Muziek in de Klas.

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--