Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Máxima neemt nieuw boek over de overgang in ontvangst

5 maart 2021 · Leestijd 2 min

Koningin Máxima heeft donderdag het eerste exemplaar van het boek 'Overgang van top tot teen' in ontvangst genomen. Dat gebeurde vanwege de coronacrisis volledig digitaal tijdens een webinar van Ziekenhuis Gelderse Vallei over overgangsklachten.

Máxima ontving het boek van auteurs Mirjam van 't Veld, voorzitter van de raad van bestuur van Ziekenhuis Gelderse Vallei en schrijver Marcelle Meesters. De twee schreven het boek nadat ze constateerden dat veel vrouwen niet weten dat hun klachten worden veroorzaakt door de overgang en overgangsklachten vaak onterecht worden bestempeld als burn-outklachten.

Na de online aanwezigheid van de koningin bij de boekpresentatie, werd het webinar voortgezet met een gesprek van de auteurs met experts en ervaringsdeskundigen over hoe aanpassingen in de manier van leven, met name op het gebied van voeding, bewegen en slaap, overgangsklachten kunnen verminderen.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--