Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Meghan geeft uitgebreid interview aan Amerikaans tijdschrift

30 augustus 2022 · Leestijd 2 min

Meghan, de hertogin van Sussex, haalt in de week van de 25e sterfdag van prinses Diana diverse krantenkoppen in binnen- en buitenland. Haar interview met het Amerikaanse tijdschrift The Cut doet her en der aardig wat stof opwaaien.

Sinds het begin van haar relatie met prins Harry heeft Meghan onder een vergrootglas in de media gelegen. Dat veranderde niet toen ze twee jaar geleden een stap terug deden binnen de koninklijke familie en naar de Verenigde Staten verhuisden.

De wonden van deze media-aandacht zijn volgens de hertogin "nog steeds aan het helen". Het is bovendien de reden dat ze zich tot nu toe naar eigen zeggen stil houdt, ook al zou ze er wel over kunnen vertellen. "Ik heb nooit iets getekend waardoor ik niets mocht zeggen. Ik kan over mijn hele ervaring vertellen, maar kies ervoor om dat niet te doen." 

Meghan durft niet te zeggen of het nog goedkomt tussen haar, haar familie en die van haar man. Vergiffenis is volgens haar belangrijk, maar heeft ook tijd nodig zegt ze in het interview. "Het vergt veel meer energie om niet te vergeven", aldus de hertogin op de vraag of het nog goedkomt tussen haar en de families. "Maar het vergt ook veel moeite om te vergeven".

Lees verder onder de coverfoto.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

In het interview vertelt Meghan ook over haar 3-jarige zoontje Archie. Samen met manlief probeert ze hem op dit moment vooral manieren bij te brengen. "We vertellen hem altijd: manieren maken de man. Manieren, manieren, manieren, manieren, manieren", aldus Meghan tegen het blad.

De hertogin van Sussex ziet zichzelf en haar man in het opvoedproces als zout en peper. "Je pakt er nooit eentje zonder ook de ander mee te nemen", zei een vriend van haar moeder vroeger, een les die Meghan altijd heeft onthouden. "Zo zijn ik en Harry ook, we zijn als zout en peper. We bewegen altijd samen."

Ook verklapt de echtgenote van prins Harry een geheimpje. "Ik kom terug ... op Instagram", aldus Meghan. 

ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--