Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Meghan ontwerpt speciale lijn met werkkleding

1 augustus 2019 · Leestijd 2 min

Meghan, hertogin van Sussex, heeft tijdens haar laatste zwangerschap in stilte gewerkt aan een speciale kledinglijn, in samenwerking met de liefdadigheidsorganisatie Smart Works. Dat is bekendgemaakt via het Instagramaccount van Harry en Meghan, waarop ook een aantal foto's werden gedeeld van de destijds nog hoogzwangere hertogin.

Op de foto's, die nog niet eerder naar buiten zijn gebracht, brengt Meghan een bezoek aan de organisatie die langdurig werkloze en kwetsbare vrouwen in Engeland helpt het vertrouwen in zichzelf te herwinnen bij sollicitatiegesprekken. De hertogin van Sussex is sinds januari beschermvrouwe van de Smart Works en ging daarom een aantal keer langs en sprak daar met betrokken vrouwen.

Lees verder onder de foto's.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Het werk "ontroerde" Meghan, die ook zag dat er een aantal kledingstukken was dat niet "geschikt was om een vrouw zich zelfverzekerd" te laten voelen. De hertogin besloot daarom het collectief te ondersteunen en dit najaar met een aantal bevriende ontwerpers mee te helpen aan een nieuwe lijn met 'werkkleding'. Van elk item dat in winkels wordt verkocht, gaat eenzelfde item naar de stichting die gratis kleding verstrekt aan solliciterende vrouwen.

Bron: ANP

Beeld: SussexRoyal

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--