Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Meghan straalt in knalgele zomerjurk op receptie

6 juli 2018 · Leestijd 1 min

Prins Harry en hertogin Meghan maakten donderdag hun opwachting bij een receptie van de Commonwealth Youth in Londen. Meghan oogstte veel bewondering in haar gele mouwloze jurk van de Amerikaanse designer Brandon Maxwell, de stylist van zangeres Lady Gaga.

De bijeenkomst was het hoogtepunt van een workshop van jongeren uit de landen van het Gemenebest. De hertog en hertogin van Sussex spraken een aantal jongeren over hun toekomstplannen. Zestig procent van de populatie in de gemenebestlanden is jonger dan dertig jaar. Het evenement Your Commonwealth Youth Challenge stimuleert ambitieuze jongeren bij het realiseren van hun ideeën voor het jaar 2040.

In zijn toespraak zei Harry dat hij erg uitkeek naar de ontmoetingen van de vertegenwoordigers van de Gemenebest van de toekomst. Harry: "We kunnen niet wachten om jullie in actie te zien in jullie eigen landen en te leren hoe jullie de wereld verbeteren."

Bron: ANP / @KensingtonRoyal

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--